Всеки знак в зодиака има тъмна страна

Всеки знак в зодиака има тъмна страна

Зодиак

Овен (От 21 март до 19 април)
Фантазирате за убийство - но никога не сте се самоубивали. Вие сте твърде егоистични, за да лишите планетата от прекрасното си присъствие. Защото всичко е за вас ... вие ... вие... ставате неконтролируемо ревниви, когато някой получава повече внимание от вас, затова се стремите да ги смажете. Вие се опитвате да унищожите всеки, който би се осмелил да ви пречи на упорито глупавото ви его.

Телец (От 20 април до 21 май)
Дълбоко, душевно изгарящо самосъжаление ви изпива. Вашата горчивина е толкова дълбока, че можете да направите цяла бутилка мляко, кисела, само докъто отпивате. Никога не се уморявате да слушате как викате. Никой никога не би съжалявал толкова за вас, колкото вие за себе си. Ще фалшифицирате болестта само, за да ви помогне личен асистент, защото сте толкова мързеливи. Вие се преструвате, че имате терминална болест, че да не бъдете изхвърлени.

Близнаци (От 22 май до 21 юни)
Вашата разделена личност, също е в основата на вашата лична злоба. Ще отрежете някого завинаги за най-малкото престъпление. Дори подозрението за престъпление. Вие сте садистични и напълно невярни. Знаете как да използвате хората, докато им се усмихвате. Вие сте склонни към безкрайно диви размени на настроение и горко, ако някой е засегнат от тях.

Рак (22 юни до 22 юли)
Що се отнася до емоции, винаги е вашия ураганен сезон. Вие сте като предстоящо земетресение или цунами - 24 часа преди да влезете в едно от вашите известни и ужасни настроения, всички животни в района могат да усетят неприятности и ще започнат да бягат. Вие сте твърде горди, за да признаете, че ревнувате, ревнувате прекалено, за да простите на всеки, който ви е измамил. Ако смятате, че сте прекалено любезени към някого, ще откраднете нещо от него. Подобно на рака в кофата, трябва да скъсате всеки, който се издига по-високо от вас.


Лъв (23 юли до 22 август)
Вие сте самата същност на насилника, който търси внимание. Можете да се вдигнете, само като разкъсате другите. Гордостта ви покрива лесно раздразнено его и дълбоко чувство на омраза. Вие вземате тази омраза от другите. Но под всеки насилник бие сърцето на страхливец. Проблемът е, че сте твърде страхлив да признаете, че сте страхливец.

Дева(От 23 август до 22 септември)
Единственото нещо, което споделяте с другите, е вашето нещастие. Няма да бъдете щастливи, докато всички не са толкова нещастни, колкото сте. Вие отблъсквате всички, после ги връщате обратно, само за да можете отново да ги отблъснете. Вие обиждате дори и най-близките си приятели, тогава се чудите защо те не отвръщат на вашите повиквания. След това, когато най-накрая ви се обадят, обичате да ги мъчите, като ги пренебрегвате.

Везни (От 23 септември до 22 октомври)
Довеждате хората в кръга си, за да можете да ги използвате. Други живи същества са точно като шахматни фигури за вас - да бъдат използвани, изпратени в битка и дори убити в услуга на вашата победа. Манипулирате всички - приятели, любители, членове на семейството, дори вашите домашни любимци. На вас всеки може да бъде робот. Само вашите емоции имат значение. О, всъщност те имат емоции? Това е добре, стига те да не попречат на вашите емоции.

Скорпион (23 октомври - 22 ноември)
Понякога изглежда, че единственото ви удоволствие в живота включва причиняване на страдание на другите. Търсите "диви" или "опасни" хора с цел опитомяване и унищожаване. Дори не се притеснявате, когато хората ви викат безсърдечни - трябва да имате сърце, за да се притеснявате от това.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Хората не обичат да се приближават до вас, защото това е твърде болезнено. Вие знаете къде са копчетата на всички и харесвате да ги бутате, докато изкрещят. Вие ще кажете най-безкористната и жестока обида, която дълбоко врязва несигурността им; ако протестират, ще се смеете и обвинявате. И цялата жестокост е само един отчаян опит да запълните празнината във вътрешността си.

Козирог (22 декември до 20 януари)
Никой не е страдал, освен вас. Никой не знае несправедливост и болка като теб. Всички лоши неща, които се случиха в живота на всички останали, в цялата история, не са толкова лоши, колкото една нормална седмица с вас. Още по-лошо, всички онези хора, които са се наричали "приятели", се държат така, сякаш те дори не искат да ви чуят, че се оплаквате повече.

Водолей (От 21 януари до 18 февруари)
Вие сте слепи и егоцентрични. Не вярвате, че земята е плоска, но сте сигурни, че вселената се върти около вас. Вие сте човекът, който ден след като най-добрият ви приятел е убит при автомобилна катастрофа, ще попитате родителите му какво ще стане с вещите му. Вие сте винаги първите, които се появяват при четенето на волята. Вие сте засадени там на преднат