Моделите на Victorias Secret с изненада в Шанхай.

Моделите на Victorias Secret с изненада в Шанхай.

моделите на Victoria

В понеделник (20 ноември) моделите на Victoria's Secret бяха за първи път на пистата на Mercedes-Benz Arena в Шанхай, Китай. Шоуто ще се излъчва във вторник, 28 ноември на CBS.Victoria's Secret съчетава мода, фантазия и развлечения от създаването си през 1996 г. включва множество супермодели, знаменитости и музиканти. Всички текущи тайни ангели на Виктория,както и Behati Prinsloo, бременна с второто си дете, влязоха в шоуто. Другите 13 настоящи ангела са Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Taylor Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Adriana Lima, Stella Maxwell, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Romee Strijd, Candice Swanepoel и Jasmine Tookes. Karlie Kloss направи дългоочакваното си връщане на пистата след почивка от последните две шоута. Някои от "ангелите" на компанията и имената на звездите обаче липсват, включително моделът Gigi Hadid и поп певицата Katy Perry. Слуховете преди шоуто предполагат, че визите са били отхвърлени заради политическата чувствителност и строгия контрол около събитието в Шанхай. Говорител на китайското външно министерство заяви, че не знае подробности за ситуацията.


Adriana Lima в Шанхай

Всяка година моделите на Victoria's Secret пряват модното шоу да изглежда като разходка в парк, когато се носят перфектно надолу по пистата докъто носят масивни и тежки крила, бельо и невероятно високи токчета. Но тази година се случи приплъзване.

Ming Xi падна на пистата

Моделът Ming Xi преживя най-лошия кошмар на всеки модел, когато се срина до средата на пистата по време на заснемането на тазгодишното шоу в Шанхай пред 18 000 души. Xi, която направи тази година петият си VS Fashion Show, носеше екстравагантен ансамбъл по време на сезона "A Winter's Tale" на шоуто. Когато завъртя жезъла си моделът се плъзна по пистата и падна на колене. Но Xi се справи с неудобната си мъка с пълна благодат. Моделът се изправи на колене, нагласи гигантската си флорална глава и веднага се върна - с помощта на Gizele Oliveira и аплодисментите на публиката, разбира се.

Ming Xi и помощта на Gizele Oliveira

"Както мнозина от вас може би знаете, аз паднах по време на петата си година, когато влязох в шоуто на Victoria's Secret вчера. Несъмнено това беше един от най-трудните моменти, които някога съм преживял в кариерата си, особено след като шоуто се провеждаше в родния ми град, пред очите на майка ми и на народа ми ", каза тя в Instagram.

Ming Xi на края

След като се върна, Xi пристъпи в края на пистата като професионалист, сякаш падането й никога не се е случило.Но не очаквайте да видите този момент в окончателното изрязване на модното шоу, когато той излъчва на CBS на 28 ноември от 22:00 часа. Victoria's Secret традиционно записва два пъти през шоуто по тази причина, така че падането вероятно ще бъде премахнато от последното шоу.

Taylor Hill

Lais Ribeiro

Stella Maxwell

Cindy Bruna

Моделите на Victoria