Руски модел с красива дълга коса разкрива, че е диагностицирана с алопеция

Руски модел с красива дълга коса разкрива, че е диагностицирана с алопеция

Анастасия Сидорова

Всяко момиче, което обича да има дълга коса, ще завиди на Анастасия Сидорова, модел за шампоан Pantene, който се появи в списания в Русия. Дългата й копринена коса е нейното предимство и тя може да се смята за истинският живот на Рапунцел. Сидорова обаче не винаги се е радвала на тази красива коса. Всъщност тя дори страда от алопеция, когато е на 18 години.

Сега 23 годишната Анастасия е прекрасна дама с невероятно дълга коса и тя също притежава познания за здравето на косата. Тя дава съвети на жените за растежа на косата и как да поддържат косата здрава. Тя също така предлага помощ на всеки, който е имал косопад.


Този модел на шампоан за коса не винаги е имала тази красива коса.

Анастасия Сидорова разкрива тайните

Анастасия наскоро разкри, че е диагностицирана с андрогенетична алопеция на 18-годишна възраст. Състоянието води до прекомерно падане на косата, което може да остави човек напълно плешив. Анастасия загубила увереността си, затова решила да посети експерт по косопад. За щастие дългогодишното лечение на косата на Анастасия беше успешно. Косата й започнала да расте и се превръща в копринена и красива, каквато е сега. Тя също така развива интерес в козметичната трихология. Тя оттогава е тренирана да стане експерт по загуба на коса, предлагайки ценни съвети на всеки, който има алопеция. Някои от съветите на Анастасия включват никога да не се изправя косата й, оставяйки я да изсъхне на въздух до около 60%, преди да използвате сешоара и да използвате специални продукти за косата. Анастасия вече е сама експерт по загуба на коса.

Тя също така провежда консултации относно косата в Instagram.

Анастасия Сидорова v instagram

Анастасия разкрила, че използва шампоани, които имат сулфати, а след измиване прилага и кератинова маска. Освен това, тя също приема витамин D и омега-3 добавки всеки ден. Експертът за загуба на коса също споделя някои от фалшивите твърдения за растежа на косата. Тя се съгласи, че редовните прически могат да поддържат косата ви здрава, което я прави по-дълга. Червенокосата дама вече има повече от 341,000 последователи наInstagram.