Фенове на Майли Сайръс спекулират, че е бременна, когато тя получава колие от Лиъм Хемсуърт за рожде

Фенове на Майли Сайръс спекулират, че е бременна, когато тя получава колие от Лиъм Хемсуърт за рожде

Miley Cyrus

Деня на благодарността тази година е двойно празненство за Майли Сайръс, която също стана на 25 в четвъртък, 23 ноември, но феновете й спекулират, че има трета причина да празнува - те твърдят, че тя изглежда бременна в пред-рожден ден. Сайръс сподели снимка в "Инстаграм" в сряда, 22 ноември, показвайки я в свободно поставена сива тениска, заобиколена от сребърни балони, изписващи нейното име (годеник Лиъм Хемсуърт може да се види в огледално отражение зад нея)


Miley Cyrus B-DAY

“So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain’t it ironic? #VeganTurkeyBaby,” - подсказа тя. Позата на Майли, която изглежда да е с неравен корем, а хаштага прикани феновете да попитат в коментарите, ако тя очаква. "Ум ... ... това ли е бебешко бумче?", Пише един. "Хайде! Този корем не може да бъде от мисълта да ядеш пуйка за благодарност !!! ", коментира още един. - Това е корем на бременна! Имаше и много други коментари, които твърдяха обратното.

picture from Miley

Сайръс не отговори на спекулациите, но в друга снимка, публикувана в сряда, тя изглеждаше "без-бумче". Бившата звезда на "Хана Монтана" позира пред огледало,където носи черно-бяла шапка, черен връх с думите "Диво дете" върху нея и пола, украсена с букет от цветя. "Винаги са били & Винаги ще бъде #ExtraAF," тя надписа снимката. "Честит рожден ден на мен.!"

Сайръс показа и прекрасен подарък за рождения ден от Хемсуърт.

liam gift miley b-day

Певицата на "Wrecking Ball" сподели снимка на зашеметяващ диамант и огърлица от скъпоценни камъни, които 27-годишният актьор на "Гладните игри" й даде.