Logan Paul се завърна в YouTube с кампанията Be Here Tomorrow

Logan Paul се завърна в YouTube с кампанията Be Here Tomorrow

logan paul за самоубийсвото

Спорната личност Logan Paul се завърна в YouTube днес, след като направи почивка, за да се справи с депресията.

Paul прекара последните три седмици в срещи с хора, които живеят с депресия и се учат да се борят с психични заболявания и самоубийство. Това е много по-различно от типичните му видео клипове, но Logan откакто се сблъска с грешката си се опитва сериозно да хвърли светлина върху проблема.Видеото започва с разказ на Кевин Хайнс с опит за самоубийство, човек, който е скочил от "Голдън Гейт Бридж" и е оцелял. Logan се е срещнал и с д-р Джон Драпер, директор на National Suicide Prevention Lifeline. Paul също планира да дари 1 милион долара на организации за предотвратяване на самоубийства.

На 8ми януари бащата на Logan, Greg Paul, пусна видеоклип в Instagram, в който порвърждава, че Logan скоро ще се завърне в YouTube. Той написа съобщение, с което подкрепи най-големия си син.


Няколко дни преди Logan Paul да се върне в YouTube брат му пусна свой собствен видеоклип, говорейки за действията на Logan.

"Мисля, че това, което Logan направи, беше много, много, много неуместно и направи огромна грешка", казва Jake. "Познавам Logan по-добре от всеки друг и знам, че той не искаше да обиди никого. Мога да разбера кога е в шок и той не се справи със ситуацията по правилния начин, но знам, че в главата му нямаше намерение да обижда или да нарани някого, или да създаде толкова голямо чувство на неудовлетвореност."