Топ 10 на седемзвездните хотели в целият свят

Топ 10 на седемзвездните хотели в целият свят

Emirates Palace

Това е модерен свят, където темпото поставя конкуренцията и решава бъдещето. Наречете го конкуренцията или същността на лукса, че днес светът има многобройни не пет, но седем звездни хотели в целия свят. Тук в тези хотели луксът е на върха, а съоръженията. Не искате да знаете за такъв хотел? Кой знае дали става вашето вдъхновение и вашият мотив да успее във всяка една задача? Преминете през тези седемзвездни хотели и е възможно да се опитате да накарате творците и дизайнерите да работят за вашата ревност.


1.Burj Al Arab, Дубай, Обединените арабски емирства

Burj Al Arab, Dubai

Без съмнение Burj Al Arab е номер едно за хотели по всяко отношение в целия свят. Като гордостта на Дубай, той показва богатството, просперитета и фантазия из цяло. Първо открит през 1999 , този хотел, разполагащ с 205 стаи за гости с подови настилки е разположен на изкуствен остров. Хотелът се намира във вода и е свързан с основния остров с частен мост. От външния вид на хотела. човек може да се сети за арабския кораб. Може би искате да знаете за най-скъпата каюта, която е кралски апартамент струва около $19 000 на вечер. Не е необходимо да се говори за неговите съоръжения, защото очевидно те се виждат и са най-доброто.

2. Town House Galleria, Милано, Италия

Town House Galleria

От гледна точка на лукса и просперитета, този хотел е един от най-добрите седемзвездни хотели в целия свят. За да бъде удобен престоят на всеки гост, във всички стаи има стаи за непушачи, климатик, халати, всекидневник, бюро, сешоар, сейф в стаята, телевизор, вана, душ, отделни душ и вана. Персоналът на госта предават същото послание за лукс и просперитет.

3. Morgan Plaza, Пекин, Китай

Morgan Plaza

Този хотел има уникална дизайнерска архитектура.Също така е наричан "Pangu 7", този седем звезден хотел в Пекин притежава първата най-голяма библиотека в Китай, пералня, конферентна , банкетна зала, 24-часово обслужване по стаите, асансьор. Гостите със сигурност ще оценят великолепните удобства на този ориентиран към обслужването хотел. Тъй като всички знаят, че драконът е стремежът на китайците този хотел също е направен във формата на дракон единственото нещо, което става негов недостатък, е неговата средно английски говорещ капацитет на служителите, но тяхната приятелска природа и посвещаването на обслужването скоро преодолява недостатъците.

4. The Flower Of The East( Цветето на Изтока ), остров Киш, Иран

The Flower Of The East

Този красив седемзвезден хотел се счита за ориентир на Иран. Хотелът е наистина във форма на цвете и се предполага, че разполага с луксозно яхтено пристанище, жилищни комплекси, хотели, марината, молове и голф клубове. Архитектурата е наистина персийски стил, която се смята за най-добрата и най-иновативната в света. Във формата на цвете, този хотел разполага с повече от 200 стаи за гостите.

5.Tameer Tower, Абу Даби

Tameer Tower

Друга забележителност на Дубай е огромна от гледна точка на лукса и благоденствието. Проектът Tameer Tower се очакваше да бъде завършен до 2015 г., но през 2017 беше отменен. С повече от 73 етажа има повече от 150+ стаи за изпълнители и около 73 етажа.Целият комплекс разполага с много луксозни удобства, като дневен център, апартаменти за гости, паркинг, басейни, фитнес зала, камериерски услуги и възможности за работа.

6.Хотел Full Moon в Баку, Азербайджан

Full Moon Hotel

Учудващо е, че уникалния и превъзходен хотел, независимо колко много се говори за него винаги пада по-малко. Това е един такъв хотел, който ни запознава с природата в най-луксозната си форма. Full Moon е 35-етажен луксозен хотел с около 382 луксозни стаи. които биха помислили, че такива иновативни умове съществуват сред нас. Хотелът е построен, за да демонстрира просперитета на богатия на петрол Азербайджан.

7. The Centaurus ( Кентавърът ), Пекистан

The Centaurus

Ще бъдете изумени да знаете, че това е най-луксозният и най-големият до момента проект в Пакистан. Това е хотелът, който донесе Пакистан на международната туристическа карта. Хотелът се състои от жилищен апартамент, корпоративен офис и 3 небостъргачи. Това, което никой не може да направи, е направено от Пакистан, тъй като този хотел е направен да издържа на земетресение с магнитуд 95 по скалата на Рихтер.

8. Emirates Palace, Абу Даби

Emirates Palace Abu Dhabi

Това е 3-то място в списъка, сега може да сте сигурни в думите на Дубай за богатите хора и защо посещават много често. Този хотел предлага невероятен изглед към плажа с изключителен лукс. Най-скъпата част на хотела е дворецът, който струва повече от $11 000 на нощ. Този седемзвезден хотел в Дубай предлага невероятната арабска култура, въпреки дизайна и архитектурата. с повече от 394 стаи, хотелът в центъра на превъзходството Също така да не забравяме, че е заобиколен от морава и ниви.

9. The Pentominium, Дубай, Обединените арабски емирства

The Pentominium

Вярвайте или не, но Пентоминиумът е най-високата жилищна сграда в целия свят. Този супер висок небостъргач е в процес на изграждане и има около 120 етажа след завършване на петоминиума ще бъде най-високата жилищна сграда в целия свят. Досега хотелът вече е спечелил няколко награди за височината си, което остава, че хотелът ще се отвори за обществеността и ще им позволи да се насладят на услуги и лукс.

10. Laucala Island, Фиджи

Laucala Island

В случай, че предпочитате спокойствие с лукс, то тук идва този остров за вас. Този частен остров се превръща в хотел от Malcom Forbes. Наречете го най-красивия остров в света или островът се превърна в хотел, и двете ще го направят. С такъв великолепен хотел, тук на този остров може да се намери спокойствие от безпорядъка и суетата на града. Заобиколен от природата наоколо. този хотел предлага някои от най-прекрасните кухни в целия свят с външно докосване на природата.