YouTube звездата Логан Пол се извинява за видеоклип, заснет в Японската гора с самоубийство

YouTube звездата Логан Пол се извинява за видеоклип, заснет в Японската гора с самоубийство

logan paul

Логан Пол се извинява за новия си видеоклип, който е публикувал в YouTube, в който открил тялото на мъртъв мъж, висящо в "Японската гора". Той бил на посещение в Аокигахара, гора в подножието на планината Фуджи в Япония.

22-годишната звезда на YouTube, която има над 15 милиона абонати, пусна видеоклипа в новогодишната нощ и включи телефонните номера за търсенето на помощ, ако сте в депресия. След това той каза на зрителите си: "Това е най-реалният влог, който някога съм публикувал на този канал. Мисля, че това определено остава в историята на YouTube. "

Във видеото тялото на мъжа е размазано напълно от разстояние, но когато се приближават, само лицето му е замъглено. Логан може да бъде чут да пита тялото: "Хей, жив ли си? Базикаш ли се с нас? "Забелязани са и пурпурните ръце "на човека.

След това Логан е изтрил видеоклипа от неговия канал и е написал извинение в Twitter.


Писмото за извинение на Логан Пол:

Откъде да започна…
Нека започна с това -
Съжалявам.

Никога не съм се сблъсквал с такива критики, защото никога не съм правил такава грешка преди това. Аз съм заобиколен от добри хора и вярвам, че вземам добри решения, но все още съм човешко същество. Мога да греша.
Не го направих за гледания. Получавам ги. Направих го, защото мислех, че мога да направя положителна вълна в интернет, а не да предизвикам мусон на негативизма. Това никога не е намерение. Имах намерение да повиша осведомеността за самоубийство и превенция на самоубийство и докато си помислих, "ако това видео спаси дори и един живот, ще си заслужава", бях в шок и страхопочитание, както е показано във видеото. Все още съм.
Аз правя това всеки ден. Направих 15 минути телевизионно предаване. Всеки един ден за последните 460 дни. Често ми напомня колко голямо влияните имам и наистина с голяма сила идва и голямата отговорност... За пръв път в живота ми съжалявам да кажа, че се занимавах неправилно с тази власт. Това няма да се случи отново.

Обичам всички. Вярвам в хората. Аз съм тук. Мир #Logang4Life