Zac Efron се връща към танцуващите си умения заедно със Zendaya в The Greatest Showman

Zac Efron се връща към танцуващите си умения заедно със Zendaya в The Greatest Showman

Zendaya и Zac Efron в мюзикъла The Greatest Showman

Никога няма да има друг High School Musical - поне не във формата, която оригиналните му фенове знаят. Но тези, които процъфтяват в носталгия и все още се придържат към отдавна излязлата версия на Zac Efron, все още могат да намерят начини да се придържат към тази памет. Той се завръща в "The Greatest Showman" заедно със Zendaya като дует пълен с песни и танци.

В мюзикълът също така се вкючват Hugh Jackman, Michelle Williams и е вдъхновен от реалния живот на P.T. Barnum, основател на Barnum и Bailey Circus. Това е вдъхновение за ваканция до най-пълна степен, показвайки, че Barnum се издига от семейство без работа до световноизвестно цирково усещане.

Разбира се, ще има и романтика. Героят на Efton се влюбва лудо в друг член на цирка (в ролята на Zendaya). Словото на улицата е, че двамата имат среща, за да победят всички срещи - Zac сам описва любовта на пръв поглед като "трансформативна" и пълна с "вътрешна радост". Да не го пренебрегваш или нещо такова.

Zendaya описва Efron като "велик партньор", споменавайки за многото съчетания, които е трябвало да научат заедно. Efron, от друга страна, изглеждаше удивен, че са приключили с снимките без много проблеми. "Трябваше да сме наранени" - каза той, "Но ние не сме, благодаря на Бога".
Филмът излиза следващия месец с неверояната емоция на романтиката.