13 интересни подаръка за хора, които обичат да пътуват

13 интересни подаръка за хора, които обичат да пътуват

travel

13 интересни подаръка за хора, които обичат да пътуват Ако познавате някой, който обича да пътува, ние сме насреща за да Ви помогнем с подаръка. По-долу сме събрали шепа от някои от най-добрите, най-забавните и напълно важни подаръци за пътуване, които вашите приятели ще търсят в приключенията си.

1. Органайзер
Организирайте и компресираното съдържание на чантата за пътуване е идеалено за пътешественика, който обича да остава организиран.

2. Организиран туристически портфейл
Ако знаете пътник от типа организиран, той ще оцени колко щателно е организиран този портфейл, с място за паспорт, карти, бордни карти, пари, монети и дори телефон.

3. Сребърен планински пръстен
За пътешественика, който е авантюрист на сърце.


4. Външна батерия
Това високоскоростно зарядно устройство осигурява възможно най-бързо зареждане на всяко устройство. Това е малък и лек дизайн, което го прави чудесно допълнение към пътешествията на всеки пътник.

5. Кожен органайзер за кабелите и слушалките
Няма нищо по-разочароващо от бъркотията в чантата ви и това, че не можете са откриете и разплетете вашите слушалки, кабели. Тази торбичка за пътуване ще държи нещата ви организирани, докато сте в движение.

6. Колие със самолета
За пътешественика, който има "навсякъде" в списъка си за пътуване.

7. Компактна камера дрон
Създаден за нови потребители, тази камера заснемаща 4K видео включва опция за самостоятелно записване, отлична функция за соло пътуващи.

8. Преносима кафе машина "всичко в едно"
Твърдите пътници ще се съгласят, че има едно нещо, което им липсва по време на пътя: добра чаша кафе. Дайте им подарък, който ще вкуси като дома с този комбиниран капкомер за кафе, барабан и мелница.

9. Двупосочен шал
Универсалността е върхова за пътуващите. Този шал може да бъде използван и като халат или дори като обвивка, или одеяло.

10. Водоустойчив преносим високоговорител
Този високоговорител, работещ с Bluetooth, има до 20 часа време за възпроизвеждане и разполага с вградени възможности за повикване.

11. Твърд шампоан
Твърдият шампоан е едно от най-важните неща за пътуване, които не сте знаели, че ви е необходим. Поради твърдата си форма, е лесен за пътуване, лесен за употреба и този интензивно цветен бар включва вегетариански, етични и безопасни съставки.

12. Водоустойчиви торбички за телефон
Дивият авантюрист никога няма да има твърде много водоустойчиви аксесоари.

13. Кожен паспорт и държач на карти
Този портфейл съдържа два паспорта, пари, карти, борд за преминаване и писалка. Това е елегантен начин да запазите всичките си най-важни неща в рамките на ръцете.