Изберете дърво и вижте какво трябва да очаквате през 2018 година

Изберете дърво и вижте какво трябва да очаквате през 2018 година

tree

Избраното от вас дърво ще разкрие как се отнасяте към себе си и какви промени мислите, че са необходими за живота ви.

1. Ако сте избрали този красив дъб, най-вероятно сте един от тези хора, които винаги мислят, че чашата е наполовина пълна. Вие сте творчески, ентусиазиран и вдъхновяващ човек. В същото време вие ​​сте много решени да постигнете каквото желаете. За вас животът е огромно приключение, пълно с неочаквани неща. И това е чудесен подход!През Нова година идват важни събития, защото вие сте отворени за нови впечатления и сте готови за промени. Няма да се налага да се чувствате привързани или ограничени от обстоятелствата. Вие сте пълни със страст към нови постижения и всяко едно от тях ще ви донесе още една приятна изненада. Подгответе се за нова и цветна глава в живота си!

2. Ако вашият избор е това дърво със зелена корона, може би сте независим. Вие сте много интелигентни, надеждни и отпуснати. Знаете какво искате в живота и сигурно имате чувството, че няма пречки, които да не преодолеете. 2018 подготвя няколко големи събития за вас! Вашите творчески способности най-вероятно ще доведат до увеличаване на доходите ви през Новата година. И най-хубавото е, че не трябва да се опитвате да постигнете успех в работата! Всичко, което трябва да направите, е да останете ангажирани с вашите принципи и мнения, и ще получите това, което сте искали толкова дълго. Просто правете това, което чувствате за правилно и наградите ще последват!

3. Този клен е също чудесен вариант и ако го изберете, може би сте чувствителен човек. Вие сте дълбок мислител, който прекарва много повече време, отколкото другите за мислене за себе си и за света около вас. През Новата година в живота ви ще има човек, с когото ще изградите хармонична, романтична връзка. Въпреки че сте самодостатъчен човек и рядко се чувствате отегчен, животът ви ще стане по-светъл и по-приключенски. Ако вече сте обвързани с някого, през 2018 г. връзката ви ще стане още по-силна. Това не означава непременно сватбени камбани, но може би само по-задълбочено разбиране и по-голяма доверителна основа.


4. Е, този избор ни казва, че вероятно сте практичен и балансиран човек. Вие сте в хармония със себе си и се чувствате комфортно в собственото си тяло. Не обичате драматични промени и предпочитате стабилност. Лесно е обаче да бъдат около вас, защото сте надеждни и искрени, което днес е доста рядко. Въпреки че сте естествено силен човек, понякога не ви харесва, когато хората ви виждат като чувствителен човек - предпочитате да не показвате слабостта си. Ето защо може да имате проблеми при изграждането на връзка с противоположния пол. С Нова година, обаче, идват добри неща. Ще срещнете човек, който може да оцени вашата доброта и да не се опитва да ви използва. Просто дръжте сърцето си отворено за нови хора и опитайте нови неща,за които определено няма да съжалявате!

5. Ако тази необичайна мирта привлече вниманието ви, може би сте уверен човек. И тази увереност е много здравословна - не сте арогантен, просто знаете какво си струва и не се страхувате да защитите интересите си. Всичко в живота ви е под контрол, никога не се надявате на късмет и разчитате изцяло на уменията си. Знаете, че ако искате нещо, то няма да падне от небето, а трябва упорито да работите за него. Никога не отлагате нищо и се чувствате удовлетворени само след като приключите. Хората около вас усещат, че сте силни и много ви харесват. Благодарение на вашата упоритост и отговорност през Новата година ще бъдете насърчавани след всичките ви усилия. Продължете цялата си страхотна работа през 2018 г.

6. Ако вашият избор падне върху това дърво, най-вероятно сте мирен и разумен човек. Обичате да прекарвате свободното си време с приятели, но също така и да се наслаждавате на себе си. Имате силна творческа страна, в която искате да изразите емоции, чувства и мисли чрез пеене, писане, актьорско майсторство или всяка друга дейност. И дълбоко във вас сте малко чувствителен. Понякога се нуждаете само от време, за да мислите за смисъла на живота и да си починете от външния свят. Обичате да бъдете сами и да се наслаждавате на собствената си компания. И въпреки че се нуждаете от вашето лично пространство, през 2018 ще срещнете човек, на когото ще отворите душата си. И това няма да е грешка. Това може да бъде или велик приятел за цял живот или романтичен интерес, но независимо от обстоятелствата, едно нещо остава същото, че този човек е най-вероятно вашият истински духовен партньор!

7.Ако тази ярка розова липа е ваш избор, най-вероятно сте уверен и аналитичен човек, на който хората могат да разчитат. Вашата чувствителност винаги ви помага да разберете какво има значение. Лесно можете да поставите себе си в обувките на други хора, затова давате невероятни съвети и осигурявате голяма емоционална подкрепа на всички около вас. Можете да сте сигурни, че приятелите и близките ви ценят това и знаят, че могат да споделят нещо с вас! Плюс това, 2018 ще донесе няколко нови и интересни идеи и проекти, които ще бъдат предизвикателни, но и невероятно удовлетворяващи в същото време.

8. Ако сте избрали този кестен, други хора вероятно биха ви описали като мечтател и романтичен човек. Обичате да създавате идеи и определени сценарии в главата си. Намирате света около вас за завладяващ. Все пак, можете да се насладите на гмуркането в света на фантазията, за да избягате понякога скучната реалност поне за малко. Когато спрете да общувате с хора, които не мислят, че чувствата са важни и които разчитат само на ума си, приближавате се до момента, в който ще срещнете някой специален. Този човек също има мечти и той или тя няма да ограничи начина, по който изразявате емоциите и чувствата си. Вие двамата ще споделяте същите мнения за важните неща и ще имате подобен подход към живота. Просто се отпуснете и останете верни на себе си тази година, всички неща, които сте си представяли толкова дълго, може да станат ваша реалност!


9. Това красиво дърво разкрива, че най-вероятно сте екстроверт. Обичате да се срещате с нови хора и да сте част от голяма група приятели. Вие сте много активни и винаги се замисляте за нещо ново и вълнуващо. Обичате да поемате рисков