Перфектните паркове за пикници

Перфектните паркове за пикници

Паркове за пикници

Първите хиляди индустриални зони на Манчестър в началото на 30-те години на миналия век. Една разходка в района на Peak District беше единственият им шанс да получат чист въздух. Всяка неделя един работещ на пълен работен ден човек излизаше всяка седмица на Манчестър Лондон Роуд (сега станцията на ж.п. е пълна с пътешественици, които чакаха да изследват хълмовете и мочурите.) Когато на 24 април 1992г. 40-те отбивачи попаднаха на полета, избягваха контингента на Derbyshire's и се качиха на страната на Kinder Scout, в крайна сметка доведоха до завладяване на първия национален парк в Британия.И това, което някога е било бягство от странните, шумни фабрики по-надолу, остава отдръпване от звука и яростта на града.Днес слънчевата светлина изглежда танцува през върха, облаците се превръщат от черно в бяло, преди да се разсеят, за да се разкрие широкоекранното синьо небе. Тъмната заплаха от блатата се превръща в блестящ калейдоскоп на цвят, приканвайки те да се вкопчиш на върха. Опакохте ли пай за храна? Понякога това са просто удоволствия на прага ти, които са най-запомнящите се.


Национален парк Abruzzo, Италия

парк САЩ

Само два часа от Рим, тези гранитни върхове и букови гори рядко попадат в списъците на повечето хора в Италия. Това е най-средновековната северна Италия - пустиня, където дори кратки разходки предлагат изумителни гледки. Основният град е Pescasseroli, масив от розови каменни къщи, сгушени в долината.

Национален парк Shenandoah, САЩ

парк Австралия

Един от най-забележителните национални паркове в САЩ, Шенджаана е само на 120 километра западно от Вашингтон. През пролетта и лятото дивите цветя експлодират в блясък на цвят, а през есента листата горят в ярко червено и оранжево.

Национален парк Ku-ring-gai Chase, Австралия

парк Сидни

На северния бряг, на Сидни Ku-ring-gai Chase, се намира в Питтваут от тесния полуостров на Палм Бийч. На екрана се виждат класическият коктейл в Сидни, в който се намират храсталачетата, пясъчните изкачвания и изгледи, както и пешеходни пътеки, аборигенските скални стенописи и популярните места за пикник.

The Black Forest, Германия

парк Германия

Между Страсбург и Щутгарт регионът на Шварцвалд е огромна природна детска площадка, в която се разкриват върхове и езера, неустоими за туристи, велосипедисти, къпещи се и плавателни съдове. Еднодневни екскурзии са възможни, по-живописен пикник и спортове.